Implantater

Implantat er en av flere muligheter til å erstatte tapte/manglende tenner. Det finnes mange ulike løsninger og behandlingsalternativer. Ved hjelp av røntgen av ditt kjeveben, vil våre dyktige kirurger, i samarbeid med våre tannleger, finne den rette løsningen for deg og ditt behov.

En fixtur (skrue) av titan vil erstatte din tapte rot. Under lokalbedøvelse blir en eller flere fixturer operert inn i kjevebenet av oralkirurgen. Når fixturen har festet seg til benet kan prosessen med å lage en ny tann i form av en krone eller bro starte.

Dette er en behandling som krever litt tid og planlegging. Resultatet blir tenner som sitter fast i kjeven og vil dermed også føles mer som egne tenner. Nettopp dette er et stort ønske for mange pasienter og resultatet blir veldig bra.

Vår oralkirurg Shelley K. Godfredsen tar hånd om den kirurgiske delen. Tannlege Trond Anderssen utfører det protetiske arbeidet.
ØVRE TORGGATE 10, 3017 DRAMMEN. TLF. 32 83 60 00. EPOST: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.