header_pik

Sedasjon/narkose

I samarbeid med anestesilege tilbyr vi sedasjon til de av våre pasienter som har lidelsen odontofobi, altså tannlegeskrekk. Per definisjon er sedasjon en avslappet tilstand preget av ro eller lett søvn, og fremkalles ved hjelp av beroligende medikamenter (sedativa). Tilstanden frembringes ofte for å lindre eller hindre ubehag under operasjoner som utføres i lokalanestesi, samt ved ubehagelige behandlinger eller undersøkelser.

Vår anestesilege vil følge deg under hele behandlingen, og vi har et eget rom du får slappe av på etter behandling. Her vil kirurg eller tannlege, samt legen, følge med på deg og evt snakke med deg om behandlingen. Det er likevel viktig at du har med deg noen som kan være sammen med deg, både her hos oss og i døgnet etterpå.

Anestesilege Terje Hanche-Olsen sørger for riktig mengde medikamenter og at du som pasient blir godt ivaretatt under behandlingen.
ØVRE TORGGATE 10, 3017 DRAMMEN. TLF. 32 83 60 00. EPOST: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.